Načini plačila v trgovini Casmatino Igralne-podloge.si

V trgovini Casmatino Igralne-podloge.si vam nudimo več načinov plačila.

Plačilo na TRR (transakcijski račun)

Izberite Nakazilo na TRR (transakcijski račun), če želite plačati preko spletne banke, v poslovalnicah pošte ali banke. Pri naročilu obvezno navedite sklic oz. referenco, da lahko lažje povežemo vaše naročilo z plačilom. Sklic oz. referenca je navedena v naročilu, ki ga prejmete na vaš email.

Nakup s plačniškimi karticami preko spleta

Naša spletna trgovina vam omogoča nakup z plačilnimi karticami preko Stripe plačilnega sistema. Trenutna možna plačila so z karticami Visa, Visa Electron in Mastercard.

Za obročna plačila preko Stripe sistema se posvetujte z banko, ki vam je izdala plačniško kartico. Vse transakcije potekajo varno z komunikacijo prek svetovnega spleta.
Nikjer na naši spletni strani se NE zapišejo ali shranijo podatki vaših plačniških kartic.

Nakup preko Paypala

Nakup s kreditnimi karticami Visa, Mastercard in American Express lahko opravite preko plačniškega sistema Paypal. Vse transakcije potekajo varno z komunikacijo prek svetovnega spleta. Nikjer na naši spletni strani se NE zapišejo ali shranijo podatki vaših kreditnih kartic.

Plačilo po povzetju

Naročen izdelek lahko tudi plačate s plačilom po povzetju. Za plačila po povzetju pri nas opravlja dostavna služba DPD in vrednost naročila poravnate ob prevzemu. Znesek naročila je možno plačati samo z gotovino. Pri izbiri plačilo po povzetju se dodatno obračuna strošek 1,49€ (z vključenim DDV).

V kolikor želite dodatna pojasnila v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov nam lahko pišete na info@igralne-podloge.si

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo:

od ponedeljka do petka od 10:00 do 18:00. 24 ur na info@igralne-podloge.si

Kontakti:

Želimo vam, da si zagotovite obilo lepih nakupov naših praktičnih izdelkov.

MEDIA DOM d.o.o.
Ljubljanska cesta 80A, 1230 Domžale
Davčna številka: SI 42777534
Matična številka: 7019548000