Naše najbolje prodajane igralne podloge za najmlajše so Piggy, Pexeso, ABC Animals in Mariner. Dimenzije so 200 x 140 x 0,9-1 cm.
Ponujamo tudi otroške preproge, ki so dvakrat tanjše in jih priporočamo nekoliko starejšim otrokom – od 2 let in več.
Dimenzije so 210 x 200 x 0,4 cm, dimenzije manjše preproge (ZigZag) pa 180 x 150 x 0,4 cm.
Naša najmanjša otroška preproga (bolj namenjena za previjanje) Green Morning, dimenzije so 100 x 90 x 0,2 cm.
Vsi izdelki Casmatino imajo ustrezno vrečko, v katero se lepo prilegajo in so prenosljive.

Dimenzije naših najbolj prodajanih igralnih podlog za najmlajše Piggy, Pexeso, ABC Animals in Mariner so fiksne 200 x 140 x 0,9-1 cm.
Ponujamo tudi otroške preproge, ki so dvakrat tanjše od podlog in jih priporočamo nekoliko starejšim otrokom – od 2 let in več.
Happy Train in Bloom Floor imajo dimenzije 210 x 200 x 0,4 cm, Zig Zag pa 100 x 150 x 0,4 cm.
Naša najmanjša in najtanjša otroška podloga, večinoma za previjanje, ima zeleno jutro dimenzij 100 x 90 x 0,2 cm.
Vse podloge in preproge imajo ujemajočo se vrečko, v katero se lahko po potrebi zložijo.

Da, vse dimenzije vseh preprog in preprog so fiksne in jih ni mogoče narediti po naročilu.

Odsvetujemo rezanje, saj se lahko poškoduje in nato odstopi zaščitna prozorna folija.

Naše podloge in preproge so lahke, zložljive in enostavno prenosljive.
Teža 1 podloge  s priloženo vrečko je približno 1 kg.

Podloge in preproge Casmatino so narejene iz mrežaste polietilenske pene (XPE), torej EPE pene, ki je na zgornji strani laminirana z dekorativno LLDPE folijo ali PET folijo z reliefno obdelavo. Film, ki se uporablja za laminiranje, je po kakovosti in lastnostih enak foliji za živila.
Le Modra podloga na zgornji strani nima prozorne zaščitne folije.
Popolna toplotna in zvočna izolacija. Neprepustni in nepremočljivi lahki antialergijski materiali.

Podloge in preproge so enostavne za vzdrževanje, samo obrišite z vlažno krpo in posušite.
Za razkuževanje priporočamo standardna razkužilna sredstva za površine.
Ne sme se izpostavljati močnemu in/ali vorčemu curku (tuš, pipa,…), ker se lahko zaščitna folija poškoduje.

Odlične za razvoj otroških psihomotoričnih in senzoričnih veščin:

 • Podlogo uporabljajo fizioterapevti za vadbo z otroki z motnjami v razvoju
 • Ščiti pred poškodbami, temperaturo in vlago v tleh
 • Zaščitna mehka igralna podloga za dojenčke, otroke (za previjanje, brezskrbno držanje otroka na tleh, igranje, plazenje)
 • Deli podstavka se lahko delno zložijo, tako da je pohištvo na balkonu mogoče zaščititi pred otroki do 40 cm višine (otrok se ne bo povzpel na ograjo in metal igrač z balkona, hkrati pa otroka ščiti pred sonce)
 • Odlična toplotna in hidro izolacija
 • Čudovite kombinacije poučnih risb in barv ter reliefna obdelava zgornje površine pritegnejo otrokovo pozornost
 • Notranjost stanovanj, hiš in različnih ustanov, kot so šole in vrtci
 • Za otroške sobe in igralnice
 • Zunanji prostori, kot so travnate ali trde površine (beton, ploščice)
 • Podlogo Casmatino lahko uporabite za piknik, na vrtu, ob bazenu, na plaži, obisku, potovanju in še marsikje
 • Podlogo lahko uporabite za domače vaje, jogo in podobno

Igralne podloge in preproge Casmatino so proizvedene v EU in imajo certifikat o varnosti izdelkov za dojenčke in otroke.

Naši substrati so bili preizkušeni na vsebnost ftalata in težkih kovin in ne vsebujejo takih ali podobnih kemikalij. Imajo potrdilo.
Igralne podloge Casmatino redno preizkušajo v priznanem češkem podjetju ITC Zlín in ustrezajo najresnejšim standardom Evropske unije za otroške igrače v kategoriji do 3 let.

Podloge in preproge Casmatino so certificirane za varnost materialov in izdelave, zato so zdravstveno-higienske in antialergijske. Vaši otroci se lahko mirno in varno igrajo, ne da bi ogrozili svoje zdravje.

Nimamo, vse ponujeno je na voljo v spletni trgovini na naši spletni strani.
Obstaja tudi nekaj slik iz starejših objav na Facebooku in Instagramu, vendar se ti modeli v ozadju ne proizvajajo več. Zato priporočamo, da na naši spletni strani vedno preverite trenutno ponudbo izdelkov Casmatino, ki jih je mogoče naročiti.

Podloge in preproge Casmatino so na voljo v naši spletni trgovini in v naši poslovalnici ZdravaPostelja v Ljubljani. Smo ekskluzivni zastopniki izdelkov Casmatino za celotno Slovenijo.

Ne priporočamo pranja v pralnem stroju, ker se lahko popolnoma poškodujejo in uničijo.

Preproge so narejene iz enakih materialov kot igralne podlage, a ker so dvakrat tanjše od podlage, jih priporočamo za nekoliko starejše otroke – od 2 let in več.
Igralne podloge so debelejše za 0,9-1 cm in jih priporočamo predvsem najmlajšim otrokom do 2. leta starosti.
Izdelki Casmatino so zelo praktični in verjamemo, da jih boste v mnogih letih lahko uporabljali ob vseh mogočih priložnostih.

Naročene izdelke med delovnikom pošljemo v roku 24 ur oziroma naslednji delovni dan med vikendi ali prazniki.
Dostavna služba DPD običajno dostavi v 1-2 delovnih dneh po Sloveniji.

Strošek dostave za Slovenijo je 3.89€ za en izbran izdelek. Ob nakupu dveh ali več izdelkov je dostava brezplačna.
Dostava ni vključena v ceno izdelka. Cena dostave se ustvari pri naročilu. Cena dostave vključuje 22% DDV.

Pri spletnem naročilu lahko izbirate med: nakazilo na TRR, plačilu po povzetju, plačilne/kreditne kartice (Visa, Mastercard,  Maestro,..), PayPal in Valu Moneta.
Pri plačilu po povzetju je možno samo gotovinsko plačilo, ki ga izvedete pri direktno ob dostavi.
Pri nakupu v naši trgovini je možno tudi gotovinsko plačilo, kjer lahko prezamete izdelek takoj.

Nimamo možnosti plačevanja na obroke.

Kupec lahko izdelek reklamira s slikami na e-naslov: info@igralne-podloge.si
Pritožbe je mogoče vložiti do 24 ur po prevzemu podlage, zato je treba takoj po prejemu pregledati celotno podlago in takoj prijaviti morebitne napake.
Pred pošiljanjem natančno pregledamo vsak izdelek, zato od nas ni mogoče dobiti podlage s fizično škodo. Izdelek NI odporen na mehanske poškodbe in je izdelan iz mehkih materialov za varnost otrok. Zato so možne poškodbe od otrok, otroških nohtov in mehanske poškodbe, kasnejših poškodb podobne narave pa ni mogoče reklamirati.
Izdelkov ne smete dolgo časa izpostavljati soncu, neugodnim vremenskim razmeram, ne shranjujte jih v bližini virov toplote. Morebitne površinske nepravilnosti, izbokline in odtisi se ne štejejo za napako, če ni ogrožena celovitost površine.
Če je razlog za zamenjavo blago z napako, gre zamenjava na račun Media Dom d.o.o., in če gre za zamenjavo blaga zaradi kupčevih želja, kupec blago pošlje na svoje stroške.
Prodajalec ni odgovoren za kakršno koli škodo in druge obveznosti, ki spadajo v domeno dostavne službe, vendar bo v dogovoru z njimi za vsakega kupca zagotovil najboljšo možno storitev. Če kupec pri prevzemu blaga opazi kakršno koli škodo, je dolžan dostavljavcu na kraju poslati reklamacijo in jo pisno prijaviti na e-naslov: info@igralne-podloge.si.
Na vse pripombe in ugovore bomo odgovorili v največ 7 dneh.
Izdelke (vračilo ali zamenjava) je treba dostaviti na naslov:
Media Dom d.o.o.
PE ZdravaPostelja
Brnčičeva 13
1231 Ljubljana Črnuče.

Naše izdelke lahko vrnete, če se tako odločite najkasneje v 14 dneh po prejemu pošiljke, vendar le, če so naročeni izdelki popolnoma neuporabljeni in popolnoma nepoškodovani.
V teh primerih pričakujemo, da se bo stranka odzvala takoj po prejemu.
V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ste v primeru nakupa na daljavo (kadar ne gre za osebni prevzem, ampak se blago pošilja preko dostavne službe) pooblaščeni za enostransko prekinitev pogodbe brez navedbe razlogov v 14 dneh od datuma dostava. Pogodbo lahko enostransko prekinete z nedvoumno izjavo, v kateri izrazite svojo voljo za odpoved pogodbe. Obrazec o enostranski odpovedi pogodbe na daljavo lahko prenesete v naših Splošnih pogojih.
V primeru enostranske odpovedi pogodbe bomo ravnali v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ali Zakonom o obligacijskih razmerjih. Po vračilu blaga vam bomo vrnili plačani znesek. Blago morate vrniti brez odlašanja in najkasneje v 14 dneh od dneva, ko ste napovedali enostransko odpoved pogodbe.
Po Zakonu o varstvu potrošnikov je kupec dolžan nositi neposredne stroške vračila blaga, če izkoristi svojo pravico do enostranske odpovedi pogodbe, in če kupec želi, nas lahko kontaktira na tel. 01/888-80-26 ali elektronski naslov: info@igralne-podloge.si za informacije o načinu, možnostih in pogojih vračila izdelka.
V primeru enostranske odpovedi pogodbe podjetje Media Dom d.o.o. sprejme samo vračilo izdelka brez kakršne koli minimalne poškodbe v originalni nepoškodovani embalaži.

Tako trgovec (Media Dom d.o.o.) kot kupec lahko izkoristite pravico do odpovedi pogodbe (preklica naročila) pred pošiljanjem blaga v dostavo z vračilom predhodno vplačanih sredstev.
Če trgovec (Media Dom d.o.o.) iz kakršnega koli razloga ne more dostaviti plačanega blaga, se kupcu ponudi nadomestni artikel in če kupec tega ne želi, se plačana sredstva v celoti vrnejo kupcu.
Če se kupec odloči, da bo pogodbo odpovedal (preklical naročilo), preden bo blago predano v dostavo, bo povračilo izvedeno v 3 (treh) delovnih dneh.
Če se kupec odloči za preklic naročila, potem ko je blago predano v dostavo, bo povračilo izvedeno v 3 (treh) delovnih dneh po prejemu kupčevega vračila blaga, zmanjšano za stroške dostave.